Юлія Саніна розповіла про перший поцілунок зі своїм чоловіком

Юлія Саніна
Юлія Саніна зізналася, що вперше поцілувалася зі своїм чоловік на Різдво!

Вже 22, 23 и 24 грудня у київському Палаці спорту відбудеться атмосферне сімейне шоу про українські традиції «Різдвяна історія з Тіною Кароль». Під час яскравих концертів найпопулярніші артисти виконають українські колядки і щедрівки у сучасному аранжуванні.

Однією з зіркових учасниць шоу стане фронтвумен популярного рок-гурту The Hardkiss Юлія Саніна, яка вже представила невелику частину різдвяного перфомансу на фіналі «Танців з зірками».

 

Читайте также

Юлия Санина показала редкое фото в купальнике

Юлия Санина показала редкое фото в купальнике

Уже так подрос! Новое фото сына солистов The Hardkiss Юлии Саниной и Вала Бебко

Уже так подрос! Новое фото сына солистов The Hardkiss Юлии Саниной и Вала Бебко

Під час підготовки до «Різдвяної історії» артистка розповіла також про власні сімейні традиції святкування Різдва. Саніна зізналася, що обожнює проводити свято у колі родини та готувати стіл із 12 страв.

«Для мене Різдво - це справжнє сімейне свято. Кожного року ми традиційно проводили його у бабусі мого чоловіка, але цього Різдва плануємо зібратися вже у нас вдома. Ми дотримуємося традиції, що на святковому столі повинно стояти 12 страв, обов’язково повинна бути кутя. В нашій сім’ї всі жінки люблять куховарити, тому ми просто розподіляємо, хто що буде готувати. І наш різдвяний стіл зазвичай виходить смачним та багатим. На жаль, цього дня у мене не завжди виходить піти в церкву, але мама і бабуся завжди ходять. У різдвяний вечір ми згадуємо тих, кого з нами вже нема», - сказала Юлія.

Розповідаючи про сімейне святкування, фронтвумен загадала, що саме на Різдво вона вперше поцілувалася зі своїм чоловіком - гітаристом і креативним продюсером гурту The Hardkiss Валерієм Бебко.

«Найяскравіше Різдво у моєму житті було якраз 10 чи 11 років тому, коли я зустріла Вала. Ми познайомилися 2 січня, а вже на Різдво він покликав мене в гості до своєї бабусі. Це було сімейне святкування і я трохи нервувала, тому що насправді ми були знайомі всього 5 днів. А після застілля ми з ним пішли гуляти і стався наш перший поцілунок», - поділилася Юлія Саніна.

Також артистка зазначила, що спеціально для «Різдвяної історії з Тіною Кароль» гурт The Hardkiss переаранжував відому композицію Helpless та поєднав її з колядкою «Щедрик».

«Колядка «Щедрик» відома у всьому світі. Але для «Різдвяної історії» ми приготували абсолютно нове та незвичайне її виконання - і поєднали пісню з нашим хітом Helpless. Ці дві композиції ідеально співпали: і за ритмікою, і за мелодією, і за змістом. Це і для нас стало справжньої несподіванкою, адже вони звучать як одна єдина пісня. Helpless доносить для глядача те, що інколи буває складно, але після темної ночі завжди приходить сонце і радість. Тому треба зачекати, пережити і бути сильною. У ній є такий позитивний посил про народження і переродження, як і в «Щедрику», - розповіла деталі виступу Юлія.

У різдвяній постановці разом з The Hardkiss візьме участь дитячий хор. Дітки у костюмах маленьких янголів заспівають разом з артисткою та допоможуть створити відчуття різдвяного затишку у всьому залі.

Фото: прес-служба 1+1 

Сергей Притула
Предыдущий материал

Президент Украины наградил Сергея Притулу орденом «За заслуги» III степени

Дженнифер Лопес
Следующий материал

50-летняя Дженнифер Лопес рассказала о беременности

Новости партнеров